måndag 9 februari 2015

Hårvård


Jag har nyss borstat Ludde och klippt klorna. Nu är han långhårig, börjar bli dags för ett frisörbesök för honom.
Bordet som han står på har jag köpt för ett tag sen, ett trimbord. Förstår inte varför jag inte gjort det tidigare. Så lätt att borsta honom när man har rätt höjd på bordet. Förut har jag använt ett gammalt litet campingbord, men det var så lågt så jag fick så ont i ryggen att stå böjd.
Trimbordet fäller man ihop så det tar liten plats att förvara.Jag har själv varit på ett frisörbesök i dag. Klippt och färgat över de gråa stråna som håller på att ta övertaget ;) Känns så skönt att vara fin i håret. Jag är alltid nöjd med min frisör Marianne som jag gått hos i mer än 20 år.

8 kommentarer:

 1. Det är härligt att få bli ompysslad hos frisören. Jag klarar inte av att färga mitt hår själv längre, det gör för ont. Jag tycker det är så himla dyrt att gå till frisören och få det färgat men det får det vara värt tror jag, har provat en gång nu och det blir ju skillnad också när en frisör färgar. Skönt med ett riktigt bord och praktiskt att ställa undan.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Han ser så nöjd ut där på det nya bordet, lilla söta Ludde och jag förstår att du också är nöjd. Jag måste schamponera Julie i morgon och det gör jag i badkaret. Det känns allt i ryggen det!
  Tack för din gulliga kommentar hos mej, ibland behöver man skriva av sej!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 3. Min frisörska är lite hit och dit... :)) Mina hundar är korthåriga men fäller otroliga mängder!! Måste bli bättre på att borsta dom. Tar tag i det senare det här året :))

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Härlig med en frisör som man trivs hos!
  Och ett trimbord kan man inte vara utan när man väl testat ett.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är härligt att bli friserad, både djur och människa. Och ett trimbord var nog inte så dumt, kan jag tänka mig.
  Ha en fin dag, kram ♥

  SvaraRadera
 6. Vilket bra bord! Jag hade också bara ett campingbord till vår hund. Inte det bästa för ryggen men ändå bättre än att hålla till på golvet! Ett sånt där hade varit toppen! Bra gjort att du tänkte på din rygg och köpte det!

  SvaraRadera
 7. kan vi komma förbi med katterna våra så får du duscha dom ;) svärsonen Jonas

  SvaraRadera
 8. Zingo skall klippa sig imorgon :-) Det är mer än välbehövligt :-)
  Jag ska köpa lite färg så jag får bort ngr grå imorgon oxå...
  Vilket bra trimbord. Vart köper man sånt?
  Kram

  SvaraRadera