onsdag 22 april 2015

En vecka


Här kommer ett litet inlägg från mig.
Som ni förstår så har vi fullt upp här att komma i ordning i nya lägenheten.
Vi har nu bott här i en vecka och det känns så bra.


Jag känner mig helt slut i både kropp och knopp. Det är jobbigt att flytta. Energin tar fort slut, så det är bara ta det lugnt när kroppen säger ifrån och vila.
Men vi har hunnit få det ganska hemtrevligt redan.

Tar nog ett tag innan sakerna fått sin rätta plats.Vi har inte satt upp något på väggarna ännu. Bäst att fundera var man vill ha tavlorna så man inte gör för många hål i väggarna.

I dag har vår gamla lägenhet besiktats och nycklarna är inlämnade. Vi anlitade en städfirma som städade ur lägenheten. Det var värt att betala för att slippa göra det själv.

Jag är dålig på att kommentera på era bloggar men ni vet ju varför, men jag läser era inlägg så jag hänger med vad ni har för er.

7 kommentarer:

 1. Ser så fint ut! Ljust och luftigt! Tänkte inte alls på att det inget är på väggarna. Ja fy vad trött man blir av att flytta. Vi hämtade nya dörrar till hallen igår och än fast det bara är en timme att köra dit, lasta dom och sen på en gång hem blev jag helt knäckt. Fast det var nog mest huvudvärkens fel. Fortsätt ha det gott nu i nya lyan! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Oh, så fint det ser ut! Ja, väggarna får vänta. Så sa jag också. Ingen panik. Man måste bo in sig. Och det tar tid. Det får det göra.
  Kram, Gerd ♥

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har fått! Roligt när man känner att det käns rätt!
  Lycka till,
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Så underbart för dej att ha kommit på plats! Ser så fint och fräscht ut, där kommer du säkert att trivas. Och tavlor, det kan ta tid att få upp!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 5. Ni har ju redan fått det jättefint!
  Det ser ut att vara en trevlig planlösning med öppna ytor!
  Jag sitter och ler när jag ser bilderna då lilla vovven ser så söt ut! De brukar bli lite förvirrade över den nya platsen man plötsligt ska bo på, men bara det börjar lukta husse och mattes saker så känns det bättre! :-)
  Jag tycker ni var kloka som anlitade flyttstäd! Det ska vi definitivt göra nästa gång vi flyttar! Man blir ju så knäckt ändå av själva flytten!

  Hoppas du fortsätter att lyssna på kroppen och vilar när det behövs!
  Sköt om dig Maria!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhhhhh vad Mysigt!!!
   Vilken härlig öppen planlösning.
   kan tro att ni kommer trivas utmärkt där :-)
   Kram ❤

   Radera
 6. Det ser jättefint och hemtrevligt ut redan! Vad smart ni har skärmat av mellan kök och vardagsrum med skänken. Det blev ju kanon! Vi har bott i vårt hus i över ett halvår och vi har inte satt upp en enda tavla än så ni har god tid på er :-) fniss

  SvaraRadera