måndag 19 december 2011

Några dagar kvar till JULNu är det bara 5 dagar kvar till julafton . Det är tur att Peter har ledigvecka denna vecka . Då kan vi hjälpas åt med det sista förberedelserna inför julen .

I dag har det blivit några julklappsinköp . Tror det ska vara klart nu , men det brukar alltid vara något mer man kommer på i sista minuten . Skinkan är köpt och lite annan mat .

Jag har bakat chokladsnitt . Gillar att baka snittkakor . Det är så lätt , bara rulla längder och skära dom i bitar efter gräddning .

I morgon blir det städning . Peter tar hand om golven och jag dammtorkar . Vi har tagit två rum i dag , resten i morgon .

Nyss har jag tittat på Jul med Ernst . Han kan verkligen pyssla och greja på med allt möjligt .

8 kommentarer:

 1. Jag har också köpt julklappar idag, jag som var färdig;) Men det är sant det där att man alltid kommer på något så här på slutet!
  Vilka fina saker Ernst gjorde idag, hade jag haft tid hade jag nog bakat skådebrödet!
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. Jag är färdig med mina julklappar......förresten, inte värt att säga något, säkerligen kommer jag på nåt som jag bara måste köpa;))

  Härhemma har jag också överlåtit dammsugningen till kära guben dammsugaren o jag kommer inte alls överens längre;))

  kramizzzzz

  SvaraRadera
 3. Skönt att kunna hjälpas åt med julstöket...
  vad mycket du bakat nu.. duktigt!

  önkar dig en gokväll!
  kram

  SvaraRadera
 4. vad bra att du får hjälp med julstöket :) då går allt så mycket smidigare
  skinkan köps idag
  kramar

  SvaraRadera
 5. Bra att kunna hjälpas åt det blir ett himla slit om man ska göra allt själv! Du har ju även hunnit med att baka en massa godsaker! Visst är han bra Ernst! Så fint han får till allt! Ha en bra julvecka! Kram Maria

  SvaraRadera
 6. här är det stress som känns av bara , har så mycket at ta tag i så jag vet inte vart ag ska börja..kram

  SvaraRadera
 7. Oj vad mycke du bakar.Det blir inte så mycket att baka för mig den här julen. Ha en bra vecka och God jul o Gott nytt år kram från oss i Linghem

  SvaraRadera
 8. Hoppas städningen gått bra?Här är den kvar än,usch!Mamma bakade alltid chokladsnittar,det är nostalgi.Stressa inte utan ta dej tid att njuta oxå,kram:)

  SvaraRadera