onsdag 8 maj 2013

Böcker


Jag har beställt pocketböcker från cdon.com. Det är andra gången jag beställer därifrån. Mycket nöjd med utbudet, snabb leverans, och billigare än i affärerna.
Dessa fem böcker blev det denna gång.


Har köpt den här boken också, men det var på Coop. Den var jag tvungen att köpa för jag hade ingen oläst bok hemma då. Jag läser mycket, måste alltid ha en bok på gång.
Gillar alla dessa författare och har läst de flesta av deras böcker (kanske alla).


Här är en bild på skorna som Sara hade köpt till balen men som fick bli "vardagsskor" nu när hon får låna de snygga silvriga jag visade i förra inlägget.6 kommentarer:

 1. Jag håller på att läsa Kristina Appelqvists senaste: "De blå damerna", den är riktigt bra! Sen så har jag reserverat ett helt gäng deckare på biblioteket: Mari Jungstedt, Kristina Ohlsson, Carin Gerhardsen och Sofie Sarenbrants senaste böcker.
  För mig går läsandet i perioder, just nu är det ganska lugnt;)
  Ha en fin kväll!!
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. För mej går också läsandet i perioder, men jag har alltid gillat att läsa. Numera blir det inte deckare, funderar på att köpa "Porslinsfasaderna" av Sven Olof Karlsson. Håller med dej om att det funkar jättebra att köpa böcker på nätet! Ha det så bra! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 3. Mari Jungstedt är toppen bra tycker jag. Just nu håller jag på att läsa Anna Janson. Har även lästa Camilla Läckberg och Jonas Moström, och dom tycker jag är kanon dom med :)
  Ha det gott vännen!
  Kramen♥

  SvaraRadera
 4. Superläckra skor! Hihi, nästan så man önskar man vore ung på nytt! :o)

  Älskar också böcker. Det är nåt jag inte kan leva utan. Läser alltid något. Och mellan varven är jag en riktig bokslukare. Mest blir det deckare. Anna Jansson och Åsa Larsson brukar jag också läsa.

  Just nu tog jag paus från deckarna och läser böcker av Lucy Dillon. En ny bekantskap för mej. Riktigt mysiga är dom. Här får du titlarna ifall du har lust att läsa dem.

  Ensamma hjärtan och hemlösa hundar.
  Hundar hus och hjärtats längtan.
  Så levde de lyckliga.

  Jag köper alla böcker hos Adlibris.com, dom har fri frakt från 99kr. Dom har också väldigt bra priser.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 5. jag måste också alltid ha en bok på gång :) CDON är bra
  vilka spejsiga skor :) snygga, ja alltså till lite yngre personer :)
  kramar

  SvaraRadera
 6. Läckra skor. Fast såna skulle jag nog inte köpa jag blir så lång. ;)
  Kul med böcker, jag är ingen storläsare men jag får mina ryck.

  SvaraRadera