tisdag 28 maj 2013

Sommarvärme


Här är det sommarvärme. Man kan inte tro att sista snöflingorna föll för ca två veckor sen. Sen exploderar det när värmen kommer. Man hinner inte få undan vinterkläder och skor så är det dags att söka fram sommarkläderna.

I dag har jag köpt lite blommor. Minipenséer som nu står på bordet på framsidan av huset. Det är fyra plantor, jag ska dela på dom för dom växer så mycket. Ställde bara ner dom i en zinkkruka tills vidare.
Köpte en hängblomma också, Million Bells som jag hängt på bron.
Vi ska inte köpa så många blommor hit för vi kommer ju att vara i stugan mesta tiden av sommaren. Då tar jag med blommorna dit.
Om ni tittar vid bilarnas front ser ni att vi har en envis liten snöhög kvar ännu.


Det är resterna efter traktorns skottande i vinter. Så om jag har lust kan jag göra en liten snögubbe ;)En trevlig sak har hänt för ett tag sen............vår äldsta dotter Hanna och hennes sambo Jonas har förlovat sig ♥♥

11 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när man får börja köpa sommarblommor? Det riktigt kliar i fingrarna på mig att åka iväg och köpa fler, men jag ska nog vänta ett tag!!
  Grattis till de nyförlovade, vad kul:)
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. Förra året hade vi en snöhög kvar i juni som vägrade ge upp. Fy vad jag var less på att se den :)) Jag kommer inte att köpa många blommor heller. Pengarna ska läggas på annat där ute istället fast lite i blomform ändå bli det.

  Grattis till de nyförlovade lyckliga!

  Jag minns när vi förlovade oss. I sängen med en liten Chihuahua mellan oss och på kvällen skulle vi äta god finmiddag. Men då hade min syster kokat palt... Ja så då blev förlovningsmiddagen palt istället! :))

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Underbara blommor! Gillar din vita speciellt! Nej, vi här på ostkusten har knappa 16 grader. Så ni där har absolut bättre väder så din snöhög kommer att försvinna innan veckan är slut ska du se. Härligt med nyförlovade, stort grattis! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har haft en ofrivillig paus! Jätte söta gardiner du har i sovrummet nu och så himla fina rosor!
  Sommar blommor är så härliga! Snögubbe låter bra:)
  Grattis till nyförlovade!♥
  Har sett på tv att ni har riktigt soligt där uppe nu!
  Önskar dig en skön onsdag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 5. Halloj...vilken härlig plats att sitta och mysa i...=)Vår tanke är densamma som er att om 4 år när yngsta grabben går ut nian då flyttar vi också till lägenhet och stugan sommartid. Stugan ligger på andra sidan Havsbadet...innan Småskärsudden....=)
  Ha det bra!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 6. Så kul att du är tillbaka!
  Men hoppa över snögubben...
  Grattis till förlovningen i familjen <3
  Kram

  SvaraRadera
 7. Åh vilka söta penséer, de tyckte jag om! Vad härligt att ni fått varmt men vilka kontraster med snön :-) Vi har inte så varmt här i Småland, det var det förra veckan men sen kom det av sig med kalla vindar och en hel del regn, tyvärr. Åh grattis till dotterns förlovning, vad roligt! Kram!

  SvaraRadera
 8. men snö??? fortfarande snö kvar, och du, här är det en kylig dag idag, helmulet och inte mer än 16 grader men de har lovat varmare redan imorgon
  fina blommor
  kramar

  SvaraRadera
 9. Ja det är verkligen kanonväder.
  Synd att man reser iväg nu. Det skulle vara fint till lördag hörde jag.
  Lite orolig är jag dock att detta är och var våran sommar.
  Ja visst är det lite kul med nästan 30 graders värme och en snöhög mitt i allt.
  Gör en liten snögubbe vetja. :)

  SvaraRadera
 10. Vad roligt... Grattis till deras förlovning :-)

  Härligt att värmen kommit till er oxå .-) då blir det kanske stugan snart?

  Kram

  SvaraRadera
 11. Snö??...Helt otroligt att vi bor i samma land. men desto roligare att kolla bilder och bloggar från alla håll och kanter...
  Natti
  C

  SvaraRadera