torsdag 17 oktober 2013

Är det någon som vet.......?


Jag är med i utlottningen av ett batteridrivet ledljus på bloggen Huset bakom lindarna. Dragningen är 24/10. Bilden är från hennes blogg.
Jag brukar kunna lägga ut en bild och text på sidan av min blogg när jag är med i utlottningar. Men nu går det inte. Är det någon som vet vad felet är????
När jag går på layout, det står ju "lägg till en gadget" på platsen ovanför där jag har bilden av mig som barn "välkommen till min blogg".
Har tidigare lagt ut vilken bok jag läser där också, men det fungerar inte med någon bild eller text. Har testat olika.


                                                Vackra blommor på vårat köksbord.

I dag har vi varit bjuden på middag hos min mamma. Hon hade lagat lasagne. Gott och skönt att bli bortbjuden.

Nu blir det tv-soffan, "halv åtta hos mig". Jag har också fastnat i ett program "hela Sverige bakar" som jag ska se senare.

Peter har ju ledigvecka men han blev tillfrågad om han kan komma och jobba två nattskift i natt och fredagnatt. Inga problem, han ställer upp ;)

6 kommentarer:

 1. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Är rätt värdelös på det där med sidofälten men jag skulle nog allt vilja lära mig lite mer. Det är ju skoj att kunna göra lite kul grejer även där som ditt boktips mm.

  Kram Kina

  SvaraRadera
 2. Totalt värdelös jag med...natti /Carina

  SvaraRadera
 3. Hej Maria! Jag vet att blogspot har haft lite problem med sina gadgets. För mig fungerade det med gadgeten "HTML/JavaScript" kanske kan du testa och se om det fungerar även för dig.
  Såg att du var sugen på att baka "whoopies" men har tyvärr inte med mig receptet till Singapore. Kanske kan du testa det här receptet (som jag själv blev sugen på att göra) http://sockerrus.se/recept/recept-chokladwhoopie-pies/ och inne på samma sida hittar du säkert någon god fyllning också :)

  SvaraRadera
 4. Kan inte jag heller.Hoppas det fixar sig.Kul att du gör inlägg i alla fall.Ser att ni också har fått lite snö.Vi har sol på det i dag,helt underbart.Hoppas din helg blir toppen och kika gärna in på min blogg:)Trevlig helg och mjuka kramar:)

  SvaraRadera
 5. Hej, vet inte riktigt hur jag hamnade här men vilken fin blogg du har. Jag har också fibromyalgi och fick min diagnos för snart 1 år sen. Förstår precis vad du menar när kroppen strejkar. Det är min stora kamp, mitt huvud mot min kropp. Mitt huvud har så mycket energi och idéer som min kropp inte vill verkställa. Men ja ja, bara acceptera och gå framåt. Ha en riktigt skön helg! / Anki

  SvaraRadera
 6. Lyx att bli bortbjuden på mat, gott med lasagne dessutom.
  Kram

  SvaraRadera