söndag 30 mars 2014

Palt är gott


I dag förlorar vi en timme. Jag gillar inte när man ska ändra klockan. Känner av det i flera dagar efteråt. Peter förstår inte vad jag svamlar om, men kanske beror det på att han är van att ändra dygnet när han jobbar olika skift.


I dag har vi ätit potatispalt som Peter lagat. Det är godare än det ser ut. Med stekt fläsk, smör och lingonsylt. Min mamma och Saras pojkvän har också ätit här.
Det blev över så mycket att det räcker till att steka i morgon.

8 kommentarer:

  1. Jag älskar palt!!!

    Tycker heller inte om dessa tidsbyten!

    kram

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig smakat på palt så jag vet inte jur. det smakar...
    Bra iaf att maten räcker tills i morgon oxå
    Vi gör alltid mat så maken kan ha med sig till jobbet dagen efter o jobbar dottern får hon oxå en matlåda :-)

    Ha en G odnatt
    Kram ❤️

    SvaraRadera
  3. Jag tror det är som kroppkakor, och då är det gott!
    Jag har inte ont av skiften av sommar/vintertider, men man är så olika, jag är väldigt anpassningsbar i det mesta. Nattakram♥

    SvaraRadera
  4. Mums för palt. Nu är det faktiskt länge sedan jag gjorde det. Men då har man ju alltid mamma å svärmor som fixar :)
    Kramen♥

    SvaraRadera
  5. jag brukar också känna av när vi ändrar klockan men konstigt nog inte den här gången, annars tycker jag nog att det är ett helt onödigt påfund, samma tid året om, det tycker jag
    palt har jag aldrig ätit
    ha en fin dag nu
    kramar

    SvaraRadera
  6. Ojoj vad mycket snö ni har kvar. Här är den borta och tussilagon tittar upp. Må så gott!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  7. Åhhhh...
    Det som är SÅ gott!
    Men vi gör inte palt på potatis utan bara på korn- och vetemjöl. (ja, plus ägg, mjölk och salt)
    Vi kallar dem "kamser". Och de är alltid godare dagen efter när man steker upp dem i mjölk och serverar med stekt fläsk, smör och lingonsylt....
    MUMS!!!

    Kram

    SvaraRadera