söndag 19 oktober 2014

Fryser


Nu är det kallt här hos mig, -8 grader och dimmigt. Träden är alldeles frostiga.


Jag har fotat från balkongen och zoomat in trädet med rönnbären på bilden överst och mot Dundret. Det är inte suddig bild utan så dimmigt och kallt.


Min kropp mår inte bra när det är kallt. Jag har ont i leder och muskler. Mot kylan ute kan man ju klä på sig men det är inte ok att frysa inomhus.


Vi har kallt i lägenheten och elementen går inte att vrida upp mer. Det är fjärrvärme i fastigheten och det är inställt så man kan inte höja värmen. Jag har ju bara framhävt det positiva med att bo här men nu måste jag klaga. Detta är inte bra för mig :(
Värmefilten är min bästa vän just nu.

8 kommentarer:

 1. Hej på dig, där i dimman! Det var andra färger på Dundret än de som jag visade idag ;)
  Jag har precis som du, fjärrvärme, och den går inte att reglera. Bedrövligt, med tanke på att man betalar hyra där värme ingår.
  Här är för det mesta rått och kallt, det gäller att bylta på sig lager på lager. Nu är jag inte sjuk, men är frusen ändå, så jag försöker röra på mig härinne och nu ska jag gå ut en sväng. bra för blodomloppet.
  Verkar som om elementen bara går igång då det är minusgrader ute, nu har vi hela 15 plus!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, det är jobbigt med kyla. En värmefilt vore kanske inte så dumt att införskaffa. Här är det fortfarande höst med varierande temperatur men idag är en fin dag med 12 plusgrader. Tavlan du har gjort var jätte jättefin, bra idé! Må så gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. Nej det är klart att du måste få ha det varmt inomhus! Fast jag vet problemet med det där att man inte kan öka på själv det man behöver. Jag avskyr att frysa och inomhus absolut inte heller. Lider med alla de som har värk. Är glad att jag inte har det om än faktiskt jag känner mig stel som en 90-åring och för korta hälsenor varje morgon. Fryser gör jag nästan hela tiden. Måste röra mig för att det ska gå bra. Men jag vill inte ha 24 grader varmt inne heller. Har insett att det bara är att klä på sig ordentligt inomhus.

  Ha det bra i veckan!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Hej Maria! Hu vad kallt ni har det!! Frysa är absolut det värsta jag vet....blir alldeles stel och får ont i kroppen! Här har vi haft runt 10 plusgrader så jag ska inte klaga...-)!
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 5. Huua vad kallt!! Här har vi 13 plusgrader med blåst och regn. Skönt ändå på nå´t sätt.
  Kram J

  SvaraRadera
 6. Stackare dej som fryser och inte kan höja värmen! Förstår att värmefilten är guld värd för dej! Här har vi haft sommartemperaturer, 15,6 grader idag så jag var svettig efter dagens hundpromenad. Men vi har kalla golv när väl vintern kommer! Hoppas ni får lite lindring i kylan, det är väl alldeles för tidigt t.o.m. för er där uppe i norr?!
  Ha en fin kväll. Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 7. Förstår att det är jobbigt med kyla inomhus, tur du har din vän filten iaf:)
  Vi har faktiskt haft ganska "varmt" och skönt hos oss idag, sex (plus)grader och sol lite från och till!
  Ha en fin kväll!
  Kram♥

  SvaraRadera
 8. Välkommen och hälsa på oss här i Stockholm. Vi har varmt och skönt både ute och inne. Kämpar hårt med vädring varje kväll med att få ner temperaturen under +23 i sovrummet. Birgitta & Kjell

  SvaraRadera