lördag 27 december 2014

Nu har alla åkt hem


I dag har Emil åkt hem till Göteborg. Tåget gick 17.50, var 50 minuter sen redan från början. Hoppas han inte behöver drabbas av mer förseningar under resan. Men det brukar nästan alltid bli så.
Han har en lång resa framför sig. Hemma i morgon ca. 13.30.
Det är så tråkigt när han åkt :( Han bor så långt bort. Kanske dröjer till sommaren innan vi ses nästa gång.

Nu håller jag på att tvätta. Det var ledigt i tvättstugan i kväll så jag tvättar bort sängkläder och handdukar som våra "gäster" haft.

Jag har satt ett ljus i fågelburen. Lyser så mysigt i ett hörn i vardagsrummet. Blomman som var där tidigare blev så skruttig så den hamnade i soporna.

4 kommentarer:

 1. Gomorron!
  Finns väl inget som går upp emot tända ljus, ändå, fast blommor som frodas, är ju vackra.
  Ja, din son bor långt bort. Men jag ska säga, att det är inte alltför tätt som jag träffar mina barn ändå. Den jag träffar mest, är den yngsta, hon som är så sjuk.
  Ha det så gott, kram ♥

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Vad roligt att se att du fortfarande är aktiv bloggare, jag tänkte också ruska liv i bloggandet igen fast från gårdsbloggen och inte från " gardenhouse" som jag också bloggade från förut. Mysigt ni haft med barnen hemma över jul, förstår att det blir tomt när de far igen...
  Önskar en god fortsättning,
  kram Sussi på Stolpås

  SvaraRadera
 3. Förstår att det känns tomt när alla åker hem.
  Det är långt mellan er Emil... Tur att det finns telefon
  Trivs han bea i Göteborg?
  Vad fint det blev i fågelburen :-)

  Ha en fin nyårsafton!
  Gott nytt år! ❤️
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Maria! Att du såg mitt inlägg..gjorde bara ett litet test för att kolla, märkligt nog så är folk inne på bloggen nästan varje dag fastän jag i princip lagt ner...finns på instagram numera LOPPISCARLSSON. Har du insta? Jag lägger ut bilder nästan varje dag där, gillar det forumet. Lätt och enkelt m mobilen. Hoppas allt är bra med dig o din familj. Kram❤nu ska jag läsa ifatt på din blogg.../Carina blockethuset

  SvaraRadera