torsdag 11 december 2014

Skön känsla


I dag har jag bakat lussebullar. En sån skön känsla när jag gjort det.

I natt när jag var vaken (sover väldigt dåligt) tänkte jag: Jag går till bageriet i morgon och beställer lussebullar, jag kommer aldrig orka baka dom själv.
Men i dag tänkte jag: Nu bakar jag......det är ju bara drygt två timmar så är dom färdiga.
Och jag fixade det!
Det låter kanske tokigt, men så är det att leva med fibromyalgin. Man kan aldrig planera i förväg vad man ska göra. Minsta lilla sak kan kännas omöjlig.
Speciellt nu med julförberedelser är det frustrerande att inte orka det man vill.


Nu börjar det hända grejer med min amaryllis. Ena knoppen har börjat öppna sig. Spännande att se om det blir en vacker blomma.

I kväll är det "Jul med Ernst" på tv. Det programmet gillar jag att se. Han kan verkligen få till julkänslan den där Ernst.

3 kommentarer:

 1. Åh jag vet! Bra jobbat!! Två timmar och att baka är inte så bara. Det kräver en hel del av en när man inte är i full form av någon anledning. Jag tycker att du har gjort det jättebra! ♥ Hoppas nu bara att du inte ligger sömnlös inatt...

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. <3 mor skönt för dig slipper du tänka på det. Baka inte för mycket. Vi blir nöjda med bara att vara samlade :) / dotter Hanna

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är, trots sjukdom!
  Fin amaryllis! Min novemberkaktus är överblommad för länge sen och mina julstjärnor har lagt av alla utom en. Har aldrig hänt förr.
  Hoppas du mår bra i natt.
  Kram <3

  SvaraRadera