torsdag 22 augusti 2013

Saknar


Jag saknar min man ♥
Nu har jag inte sett honom sen 6 augusti då jag och Sara åkte hem från stugan.
Den här sommaren har vi varit på var sitt håll i sammanlagt mer än 4 veckor.
(På bilden står han på taket och försöker ställa in antennen till bredbandet. Det var så segt internet så vi fick en antenn till taket för att få bättre uppkoppling).


Peter har jobbat hårt i stugan. Rivit ut allt det gamla från duschrum och bastu, och satt in nytt material i golv, väggar och tak. Även yttertaket fick han bygga om och byta ut vissa av takreglarna m.m.
Han har jobbat många timmar varje dag, men i går när jag pratade med honom sa han att nu har han gjort färdigt så golvläggarna kan komma och lägga golvet och väggmattan.
Så här ser väggmattan ut som vi valt till duschrummet.


Golvmattan ser ut så här. Det blir säkert jättefint när det är färdigt.


Så här såg det ut i duschrummet innan han började riva. Väggmattan bakom duschkabinen hänger löst. Förra ägaren hade bara häftat fast den i panelen på väggen!
Varmvattenberedaren är ny. Den köpte vi förra sommaren.
Till höger syns handtaget till bastun.


Den såg ut så här hemsk. Men nu är allt utrivet och förberett för nytt. Peter har satt in ett nytt fönster där.
Det kanske inte blir färdigt i bastun i höst. Men bara duschutrymmet är klart så gör det ingenting. Bastun kan vänta till nästa sommar.

7 kommentarer:

 1. Det är klart du saknar din man! Men ni ses ju snart! Det är ett gediget arbete han gör, ju! Härligt!
  Jag har varit med om både att bygga nytt och renoveringsobjekt. Nu är jag trött på sådant, vill ha en liten hyresrätt, som jag nu får, och lägga pengar på resor.
  Kram, Gerd♥

  SvaraRadera
 2. Åh vad duktig han är men jag förstår att du saknar honom! Det skulle jag också göra om jag och min man skulle vara ifrån varann så länge - jag kan till och med sakna honom när jag är på jobbet... Han är ju min bäste vän! Men jag kan tro att ni kommer få ett jättefint duschrum som belöning för allt detta jobb och saknad. Kram på dej och tack för de snälla orden hos mig!

  SvaraRadera
 3. Äntligen har du startat bloggen mamma :) du kan d här och blogga, tre fina å inspirerande inlägg, bra ! Fint inlägg om pappa. :) / dotter Hanna

  SvaraRadera
 4. Jag blir riktigt varm inombords när jag läser ditt inlägg om saknaden efter din man och kommentaren från din dotter. Vilket jobb han har lagt ner där i stugan, påminner mej om svunna tider när min gubbe gjorde ungefär detsamma i vår sommarstuga. Tyvärr fick vi lämna stugan året därpå och hann knappt få nytta av vårt fina duschrum..... Det är därför vi är här nu.. Ödet kanske. Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 5. Hälsningar från Stugan i Ösmo där Birgitta & Ester är på grönbete. Kjell är hemma och jobbar så vi har delat på oss här nere också. Soligt och varmt, jag har badat.

  SvaraRadera
 6. 6 augusti, det är längesedan. Hoppas på ett kärt återseende snart <3
  Kram

  SvaraRadera
 7. uj, då har ni varit från varandra riktigt länge, förstår att du längtar efter honom
  vilken fixare han är, din man, det kommer att bli superfint med de tapeterna och det golvet, ljust och fint
  kramar och en fin fredag till dig

  SvaraRadera