söndag 6 oktober 2013

Äntligen


I går blev jag äntligen färdig med alla fönster. Det tog lång tid. Men en skön känsla när det är klart.
Jag blev nöjd med gardinerna. Bilderna är dåliga, de röd-vit rutiga gardinerna ser lite flammiga ut.


Nu tänker jag inte byta gardiner till jul utan dessa får vara julgardiner också. Dom är ju röda så det fungerar fint ;)


I vardagsrummet har jag hängt upp linnebeige knytlängder som jag beställt från Ellos. Passade på när jag fick rabatt. Det kommer erbjudande ofta så det är bra att beställa vid ett sånt tillfälle.


Lika svårt här att få rättvisa bilder. Svårt att fota mot fönster. Det är lite blom-mönster och text uppe på längderna. Lantlig stil som jag gillar.


I dag har jag bakat en sockerkaka. Det smakade gott till kaffet. Ni ser en som också blev sugen. Ja, han fick en smakbit.

Snart kommer Peter hem från stugan. Han har spikat klart taket i duschrummet och tak och väggar i bastun.
Nu får stugan gå i vintervila och vi återkommer dit i maj.

16 kommentarer:

  1. Blev jättefint med dina gardiner.
    Ser så där lantligt och fräscht ut.

    Kul när gubben kommer hem nu då att ha piffat fint i köket....................eller han kanske inte lägger märke till det?
    Då blir man lite sur...........

    Kramar Anneli

    SvaraRadera
  2. Aha ni mumsar på sockerkaka och vi på skorporna. Det är en sån där söndag som det ska vara :) Jag hoppas att det blir fint väder i veckan så att jag kan putsa fönster. Tror inte att jag hinner med alla men får jag bara ta de mest akuta är jag nöjd. Förstår att du känner dig nöjd över hur fint du gjort. För det har du :)

    Soffan ser härlig ut och bra färg. Jag har kikat på soffor i ett års tid. Svårt då vi har ett hemskt jobbigt vardagsrum då det gäller att möblera. Hela ena väggen är fönster och andra långväggen har en kamin mitt i och en stor öppning in. Avlångt och inte så brett. Tror aldrig det löser sig :))

    Snart får ni återvända till stugan. Då är vintervilan över. Jag säger så än fast vintern inte börjat och det är länge kvar till våren men det ids jag inte tänka på.

    Kram, ha en bra vecka och hoppas värken inte är lika illa nu.

    Ann-Louise

    SvaraRadera
  3. Så fina dina köksgardiner och de i vardagsrummet blev. Jag kan inte köpa gardinlängder för de blir för korta, vi har nästan tre meter i takhöjd. Minns när vi hade stuga att det var en skön känsla att stänga stugan för vintern, nu kunde man med gott samvete hålla sig hemma. Det blir ju ett fasligt farande. Ha en fin kväll! Kram/Finas mammis

    SvaraRadera
  4. vad fint det blev med de nya gardinerna både i köket och i vardagsrummet
    vad skönt att Peter kommer hem igen nu
    mm, där är det en som är sugen på sockerkaka :)
    en fin kväll till dig
    kramar

    SvaraRadera
  5. det blev JÄTTEFINT i köket.. jag har haft liknande gardiner i köket i juletid för ngr år sedan... kanske skulle leta upp dem igen...

    Ellos har mycket snyggt. Jag får oxå erbjudande på mailen av dem och lägger ofta i korgen för att handla men sen gör jag det jag är bäst på.. avvaktar ;-)
    Jättesnyggt i vardagsrummet oxå :-)

    klart Ludde ska smaka på den goda sockerkakan :-) Vad gullig han är när han kollar in det nybakade :-)

    Ha en fin kväll!
    kram

    SvaraRadera
  6. Vad fint du fixat, fräscht med röd-vit-rutiga gardiner. Sockerkakan ser verkligen mumsig ut, förstår att Ludde står där och önskar sig en bit ;)

    Kram Kina

    SvaraRadera
  7. Blev ju toppen!
    Sockerkaka fick jag alltid baka till min man och så tog en jag liten smal bit för syns skull, haha!
    Kramar, till er som får det toppen!

    SvaraRadera
  8. Jättefin med gardinerna. Jag har ett par röda som jag brukar sätta upp ett tag innan jul, och då får dom sitta ett tag framåt.
    Nu vår du vänta och längta till det är stugdax igen. Klart söta Ludde ska ha sig en bit sockerkaka♥
    Kramen fina du♥

    SvaraRadera
  9. Fint du gjort, gardinerna var snygg! Vad jag skrattade åt din kommentar hos mig..att jag blivit bilhandlare! Kram C

    SvaraRadera
  10. Vad fint det blir med nya gardiner. Gott med sockerkaka och mjölk.
    Ha det så bra i höstvädret. vi har det varmt fortfarande + 16.
    kram från Anki

    SvaraRadera
  11. Så fint det blev med dina rödrutiga gardiner! Fint har du i vardagsrummet också :)
    Här har du en till som toklängtar till våren. Mer än jag brukar faktiskt och jag tror att du förstår varför ;)
    Vi har äntligen fått på taket på gäststugan (förutom plåten) Sedan ska väggarna täckas och då DÅ får det regna och snöa om det vill :)
    Åh så gott med sockerkaka. Var länge sedan jag bakade det. Glömmer liksom bort det, fast det är så fort gjort. Enkelt OCH gott.
    Kram kram

    SvaraRadera
  12. Underbart fint med dina nya gardiner! Blir ju så hemtrevligt med rutigt! Och lika fint tycker jag det blev med linnegardinerna. Har alltid varit svag för linnetyger. De har sån fin struktur. Vackert! Vilket liten sötis! Klart han också måste få fika sockerkaka :o) Önskar jag hade alla mina fönster färdiga också. Men än fattas några. Få se om jag hinner innan det blir för kallt.

    Ha det gott!

    Kraaam
    Monika

    SvaraRadera
  13. Jag tycker att du har gjort jättefint!
    Både i köket och vardagsrummet. Fräscht med de rödrutiga gardinerna i köket och fina lugna färger i vardagsrummet. Hemtrevligt! Där skulle jag trivas.
    Bra att Ludde fick smaka sockerkaka!

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  14. Hej på dej! usch jag är lite dålig på att blogga och läsa bloggar men nu kikar jag in hos dig och tittar på dina fina gardiner. Det blev jättemysigt! Jag gillar också linnegardiner. Hihi och vovvsingen vill också ha kaka! Hoppas du har en fin dag! Kram, Josefine

    SvaraRadera
  15. Kikar in och önskar dig en trevlig helg!

    Kram Kina

    SvaraRadera
  16. Hej! Tack snälla för fina kommentarer du har lämnat genom åren. Kommer nog kika in till dig i bland. Man vet aldrig om jag kommer tillbaka i bloggvärlden. Just nu är det för mycket runt om i mitt privatliv , byte av jobb , resor renoveringen av huset som suger energi därför har jag valtvatt lägga av med det. Instagram är enkel så det fixar du absolut. Det finns inga förväntningar där. Ha det superbra! Kram Anni

    SvaraRadera