lördag 29 november 2014

Virkade små hjärtan ♥


Nu är ljusstakar och stjärnor på plats i fönsterna. Lite julhjärtan också. Har inte plockat fram alla julsaker ännu, brukar ta fram dom lite i sänder och det är ju första julen vi bor här så jag får prova mig fram var alla saker passar.

Vi har besök av Hanna och Jonas i helgen. I går var vi på thairestaurangen och åt. Gott och trevligt att äta ute. Nära till restaurangen som ligger bara några hundra steg från vårat hus.

I dag ska vi äta tacos här hemma.


Jag har hängt upp en rad med virkade små hjärtan på insidan av ytterdörren. Dessa hjärtan betyder lite extra för mig eftersom det är min farmor som virkat dom för länge sen (hon dog -79).

                                             ♥ Önskar alla en trevlig lördag ♥

5 kommentarer:

 1. Åh, så söta hjärtan!
  Kul att pynta när ni firar hemma.
  Jag bor ju ensam numera och har en stående inbjudan till äldsta dottern uppe i Dalsland, så då njuter jag av deras jul. Sarah och hennes man kommer dit också.
  Vi trodde hon skulle vara opererad och klar innan jul, men allt tar sin tid. Tack för dina rader hos mig, kändes skönt att skriva av mig, både för min egen och Sarahs skull.
  Trevlig lördag. Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Så väldigt fint med virkade små hjärtan!! Vi har ätit tacos till middag ikväll och det var himmelskt gott. Men thaimat är ju överjordiskt gott :)

  Kram och trevlig advent till er!

  SvaraRadera
 3. Vilka små söta hjärtan.
  Roligt att du har kvar dem...........

  Tacos blev det till middag här också, snabbt, enkelt och gott!

  Fin kväll,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Jag satt i går och letade efter mönster till ett sådant här hjärta. Jag har nämligen gjort dem tidigare i rött och tänkte göra vita. Jag tycker de är så fina och tänkte göra fler! Roligt att du har dem från din farmor!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 5. Vilka fina hjärtan ❤️❤️❤️❤️
  Förstår att de betyder extra för dig... Ett fint minne :-)
  Ha en fin dag!
  Kram ❤️

  SvaraRadera