söndag 11 december 2011

Tredje AdventRedan tredje Advent i dag . Inte länge kvar till Julafton .........
Jag känner alltid att det blir stress inför julen . Ändå har jag minskat mycket på alla " måsten " .  När man har fibromyalgi kan man inte planera vad man ska göra och när . Utan det får bli i min egen takt . Och det som inte blir gjort det får vara .
Har t.e.x inte skrivit julkort ännu . Få se om jag gör det alls .
Förut bakade jag massor men det blir inte så nå mer .
Julklappsinköp är nog det jag tycker är jobbigast . Så svårt att veta vad man ska köpa . Det blir inte så många paket nu när barnen är stora .

I dag har jag stickat färdigt den lilla Pippi - tröjan och fäst trådarna . Nu ligger delarna i press så dom blir släta innan jag ska sy ihop dom .

Har hängt upp en hissgardin i datarummet som jag beställt från Jotex .
Jag gillar hissgardiner . I det här fönstret är det svårt med gardiner eftersom det är så nära väggen . Har haft en vit rullgardin där tidigare . ( Bilderna blir inte så bra när det är mörkt ute , men man ser ju hur den ser ut i alla fall ).

Hoppas ni har haft en fin tredje Advent ♥


8 kommentarer:

 1. Men så fin gardin, hissgardiner gillar jag, fast jag har ingen själv;))
  Ja du, nu går det undan till jul, julkort har vi inte skickat iväg heller;))

  kramizzzz

  SvaraRadera
 2. "Det blir jul ändå"...en klyscha som stämmer så bra, man får prioritera och göra det viktigaste. Allt brukar bli bra till slut!

  Julkort har jag helt valt bort sen några år tillbaka, kändes som ett jobbigt måste och jag blev alltid så stressad när jag skulle hinna skicka iväg dem innan ett visst datum.

  Hoppas du haft en fin tredje advent!
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. jag kan bara nicka instämmande....
  Man får reducera måstena annars går man under... Jag bakar lussebullar, för JAG vill. Pepparkakor kan jag inte kavla & köpta är oxå ok :-)
  Julkort per post är för dyrt det har jag lagt ner. De flesta kan man maila eller smsa.
  julklappsinköpen har jag framför mig..... ""pust" måste göra en lista vad jag ska ha & till vem...Ska försöka handla en vardag i veckan...

  Önskar dej en riktigt fin måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. jag gör heller inte så mycket längre och julklappar blir det bara ett fåtal i år, stor skillnad på förr om åren
  jättefin gardin
  Sv: uj, då är det ordentligt kallt hos dig nu
  kramar

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev med gardinerna :)
  Nu börjar verkligen julstämmningen komma i gång.
  Det snöar så vacker ute just nu :)
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 6. Jag såg den där gardinen på Jotex och funderade lite på om jag skulle ha den. Har aldrig haft hissgardin, men tycker det är såå snyggt! Funderar just nu på hur i hela världen man sätter upp den!?

  Kramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 7. Jättefint med hissgardinen:)Jag gillar oxå hiss gardiner har det alltid i vårat data rum.När kroppen säger ifrån ska man lyssna,prioritera har man verkligen lärt sig att göra.Ha en bra dag,kram <3

  SvaraRadera
 8. Vad fin gardin den passar ju bra där i rummet. Vi har inte hunnit att tända tredje ljuset, det får bli i dag. tråkigt att det inte fins någon snö än. Hoppas det kommer nästa vecka. Ha en bra lucia.
  Kram

  SvaraRadera