fredag 17 februari 2017

Böcker


I går fick jag ett paket med böcker jag beställt från CDON.COM. Snabb leverans, tog bara två dagar att få böckerna från det jag beställde dom. Jag läser väldigt mycket. Minst en bok i veckan.

Ibland läser jag om böcker jag har i bokhyllan. Brukar skriva när jag läst dom och har det gått många år sen så är det som en ny bok, ibland kan jag känna igen vissa saker men det är ungefär som när man ser om en gammal Wallanderfilm, man minns inte alltid vem mördaren är.
Lite kusligt att jag nyss läste en gammal bok som heter Odjuret skriven av två författare Roslund / Hellström. Den läste jag ut i tisdags. Nu hör jag och läser om att Börge Hellström har dött i dag. Konstigt att jag valde att läsa just den boken, var tio år sen den gavs ut, deras debutbok.

                                              ♥ Önskar er en trevlig kväll ♥

2 kommentarer:

 1. Jag började läsa" hjärtats innersta röst" men insåg snabbt att jag borde börja med den första boken "konsten att höra hjärtslag". Så nu har jag beställt den. Jag läser också ganska mycket, men just nu har jag en svacka. Men med en tillräckligt spännande och bra bok så ska jag nog komma igång igen.
  Ha en bra helg. Kram ❤

  SvaraRadera
 2. Jag hinner sällan läsa böcker...
  Så fin er gäststuga blev. Jättesnyggt med de vita väggarna och det gråa golvet. Så roligt att fortsätta inreda i sommar.
  Väldigt hemtrevligt i ert vardagsrum också!

  Kram Agneta

  SvaraRadera