söndag 26 februari 2017

Sol och ballonger


Nu märks det att solen lyser längre på dagarna. Vi har eftermiddagssol i vardagsrummet och igår lyste den in i vitrinskåpet. Det var några månader sen vi såg solen där på väggen :)


Det här fotade jag i dag från vår balkong. En massa luftballonger som svävade omkring. Såg ut som dom skulle fara in i röken från den höga skorstenen från värmeverket, men dom for förbi bakom. Det var nog inte så nära som det såg ut.


Ballongflygningarna kommer att pågå till 5 mars så det kommer cirkulera ballonger här hela veckan.
Hoppas dom landar på rätt plats. Förra året var det några som landade fel, i gruvan där min man jobbar (en dagbrottsgruva) och någon på en väg.

5 kommentarer:

 1. Härligt när solstrålarna åter hittar in genom fönstren - men tyvärr så syns dammet man inte sett på länge lite för bra och ger mig dåligt samvete...
  Häftigt med luftballongerna! Fina bilder!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är fint med solen som skiner in nu mer o mer. MEN, som Anki säger,samvetet vaknar när man ser dammet som inte syntes förut,hehe....
  Luftballong ser härligt ut där dom glider fram. Men jag skulle nog inte våga mig upp i en sån.
  Ingen sol här idag, grått och regnigt tyvärr
  Kramar♥

  SvaraRadera
 3. Vad är väl som solen - hon är underbar o lyser verkligen upp och väcker positiva känslor. Fint skåp, hade ett sånt en väninna fick o målade vitt (de var trärent) blev också fint. Oj vad luftbalonger, var de tävling eller. Det ser mysigt ut men mig skulle de aldrig få upp i en sådan :)

  Kramiz

  SvaraRadera
 4. God sen kväll!
  Så fina bilder! Och jag har inte varit inne i ditt blogghem på en tid.
  Vi som knappt fått någon snö i vinter, fick snöoväder nu ett par dagar. För er är väl det ingenting, men för oss här, är det inte så kul.
  Många kramar 💙

  SvaraRadera
 5. The blog are the best that is extremely useful to keep.
  I can share the ideas of the future as this is really what I was looking for,
  I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much!
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera