onsdag 6 februari 2013

Fånga dagen ♥


I dag fick jag mitt halssmycke som jag vann i utlottningen hos Marina med bloggen Sommarro och vinterbo . Det är jättefint . Jag är så nöjd med det .
Jag fick ju välja mellan en massa vackra smycken , valde hjärtat och en text på det : FÅNGA DAGEN .
Känns personligt . Jag gillar hjärtan ♥ och budskapet Fånga dagen är något jag försöker leva efter  .

När man lever med en kronisk värk i kroppen är det lätt att fastna i tankar på allt jag inte kan göra . Jag försöker fokusera på de "guldkornen" i vardagen som gör mig glad , leva i nuet och inte planera för mycket , därför tycker jag att uttrycket Fånga dagen är så bra och passar mig :)

11 kommentarer:

 1. Det var ett bra val tycker jag:)
  Ha en fin kväll!!
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. Vad fint!! Grattis till vinsten! Det passade dig bra :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till den fina vinsten! Härligt! Älskar hjärtan jag också. Förstår precis vad du menar med värken. Man får focusera på sånt man kan göra i stället på det man inte kan.

  "Rosbanden" runt burkarna är från ett scrapbooking-klippark. Ingår i ett häfte med flera olika ark ur Tildas sortiment från Panduro.

  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 4. Grattis..fint halsband! Å trots din värk och allt elände det drar med sig så är du ju världens gulligaste ...du kommenterar och skriver så fint!
  Hjärtakram
  C

  SvaraRadera
 5. Hej! Grattis till vinsten! Den är jätte fin! Undrar om jag får vara lite nyfiken och fråga vad har du för kronisk värk? Själv har jag kronisk inflammation i musklerna och mjukdelsreumatism. Har varit sen 2002 förtidspensionär. "Fånga dagen" låter bra! Önskar dig en trevlig torsdag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 6. vilken fint smycke, jag är nog rätt dålig på det där med att fånga dagen, måste bli bättre på det
  Sv: ua, vad kallt du har det och SÅ mycket snö, vi fick lite mer i natt men så mycket som du har, är det ju inte
  kramar

  SvaraRadera
 7. Vilket jätte fint och passande val du gjorde!
  Det passar dig perfekt ju ;)
  Nu ska jag kika in på din länkning...
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 8. Vilket fint smycke!
  Passar dig jättebra♥

  Huja vilken snö vi har fått. Men det kommer nog ännu mera ska vi se...
  Ha en fin dag vännen!
  Kramen♥

  SvaraRadera
 9. Hej igen! Det var mycket roligt att läsa och lära känna dig lite bättre!:) Tack! Jag tänkte göra samma sak nu och berätta lite om mig. Jag är född och uppvuxen i Finland, Helsingfors. Jag flyttade till Sverige, och till Örebro 1992 efter en kärlek som varade ca 1 år. Stannade ändå här. Nästan alla mina släktingar på mammas sida bor i Sverige.
  Jag bor i lägenhet, har gjort det hela mitt liv. Tybble är ca 15-20 min gå avstånd från Örebros centrum. Just nu i en trea med Leyla 16 år, första året på gymnasiet, samma pojkvän senaste 1,3 år. Min andra dottern Sanna 23 år är gift och har en dotter, Anabelle 4år. Sanna får andra barnet om ca 3-4 veckor. De bor inte långt borta i en härlig röd "stuga" på landet.
  Jag är skild och singel sen 2005. Jag blev sjuk 1995 - sjukskrivningar och många turer hit och dit - pensionär 2002. Har lärt mig att leva med det här!

  Kollade på kartan vart du bor, oj så uppe! Högst upp vart jag har varit är Kolari på finska sidan, länge sen!

  Hoppas du orkade läsa! Har det bra! Hörs!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 10. Grattis till vinsten. Du fick ett riktigt fint smycke! Nu går vi mot vår så jag tror alla blir friska och pigga då! Kram Lotta

  SvaraRadera
 11. Så fint hjärta du vann! Och fin text du valde. Bra om du kan leva efter den. Förstår att det är jobbigt att leva med värk.

  Ha det bra!
  Kram Agneta

  SvaraRadera