måndag 18 februari 2013

OrkeslösJag har inte så mycket att skriva om nu ...........
Kroppen värker hela tiden och det är en kamp att kliva upp , duscha och klä på sig . Klockan hinner bli 12 , ibland 13 innan jag är klar med morgonbestyren .
Efter det är jag tömd på energi .......låter helt galet för vissa . Men så dåligt med ork är det nu .
Måste även vila på eftermiddagen . Värmefilten är min "bästa vän" . Så skönt att ligga under den och bläddra i en tidning . ( Det bruna på bilden är filten med mina ben under när jag ligger i sängen )


Så det händer inte så mycket att blogga om , blir lite glest mellan inläggen ibland .

Jag har ett litet mål för den här veckan , att byta gardiner i köket och vardagsrummet . Har ännu röda gardiner , börjar kännas att jag vill ha andra färger nu . De rosa-vitrutiga hissgardinerna till köket har jag visat tidigare . De lila panellängderna till vardagsrummet .

11 kommentarer:

 1. Men krya på dig nu min vän!! Så trist att vara så orkeslös...känner också av att jag är helt tömt på energi den här tiden men det är nog andra symtom hos mig. Har ju inte ont i kroppen eller så...du får ha det så gott det går och ta det lugnt när det är så här...sköt om dig! Kramar från Anette

  SvaraRadera
 2. Vila och ta det lugnt nu vännen♥
  Vi finns kvar här, när du känner att du orkar blogga igen♥
  Kramen fina♥

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Tar det lugnt och vila! Jag är bara så envis och dum, gör det va jag vill göra även jag har ont! Ryggen gillar inte alls det vad jag håller på men men då ska man inte klaga heller:) Blir roligt att se sen dina fönster med nya gardinerna, du visar väl? Krya på dig nu!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 4. krya på dig nu! :) Jonas

  SvaraRadera
 5. vad tråkit att du har det så jobbigt, hoppas att du känner dig bättre snart
  kramar

  SvaraRadera
 6. Stackars dig, fy det är ju så jobbigt att ha ont :( Skickar lite värmande styrkekramar och hoppas att det snart vänder.

  Kram Kina

  SvaraRadera
 7. Sååå där ligger du & gottar dig på eftermiddagarna... myyyys :-)
  Skönt att har möjlighet att ge sig själv denna vila som man så väl behöver... när man behöver det... :-)

  Så fint det kommer bli i ditt kök & vardagsrum :-)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vad jobbigt det måste vara för dig vännen...men tänkte på det här med värmefilt..vad händer till sommaren eller om du skulle dra iväg en vecka till ett varmt ställe? Blir det bättre då?
  Ser ut som mina hissgardiner i köket...
  Kramis
  Carina

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Vad tråkigt att du ska ha det så besvärligt. Vet att det kan vara precis så där hobbigt mellan varven. Hoppas du snart får må mycket bättre och får lindring för din värk.

  Synd att det är så långt till dej. Annars hade jag kunnat sitta där på sängkanten och sjunga för dej. Hahahaha, förmodligen skulle du kasta ut mej handlöst. Och säkert också få dej ett riktigt gott skratt :o) För någon sångröst det har jag verkligen INTE! Är mer eller mindre tondöv!

  Nej ska jag sluta surra och skoja och komma mej ut en stund i solskenet.

  Sänder många stora o varma styrkekramar! Och hopp om att du snart mår bättre.
  KRAAAAM!
  Monika
  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Det har tagit ett tag, men nu har jag flyttat från vägens slut och till en ny bloggboning. Fina gardiner! Jag skulle också vilja ha lite nytt, men just nu så säger kroppen stopp. Ha det bra. Kram!

  SvaraRadera
 11. Låter som du behöver vila dig i form vännen, va rädd om dig! Skriv när tid och ork infinner sig, jag väntar troget.

  Ha en fin kväll/Kram Lussan

  SvaraRadera