onsdag 24 september 2014

Sjuk hund och spegelbyrå


I dag är inte Ludde i form. Något är galet med honom. Han vill bara sova, och lägger sig på konstiga ställen som han aldrig annars brukar ligga på.
Han har inte ätit sen i går eftermiddag. Är inte glad som han alltid brukar vara. Svårt att veta med en hund vad som är fel.
Han var sjuk för tre månader sen och betedde sig ungefär så här. Då hade han hög feber och halsfluss. Blev frisk efter en medicinkur. Innan dess har han aldrig varit sjuk.
Vi får avvakta lite och se hur läget är i morgon, och ringa till veterinären om han fortfarande verkar sjuk.


Här har jag lyckats föra över en bild som Peter fotat med sin mobil på spegelbyrån han målade i stugan förra veckan. Är inte så teknisk med mobiler men med Saras hjälp gick det bra.
Vi köpte den genom Blocket.
Tycker den blev så fin vitmålad. Det är svarta smideshandtag på lådorna. Mycket nöjd med den.

7 kommentarer:

 1. Stackars lilla Ludde, hade inte en aning om att hundar kunde fp halsfluss. Hoppas han kryar på sig så ni slipper gå till veterinären. Tär en hel del på plånboken:( Jag har också målat en gammal spegelbyrå vit i år, blir ju helt annorlunda!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 2. Vänta inte för länge med att kontakta veterinären!
  Hoppas att han kryar på sig snabbt. <3

  Kram

  SvaraRadera
 3. Stackars Ludde ne ring vetrinären imorgon, får kosta vad det kostar som med allt annat ;) jätte snyggt vart byrån. Pappas tå syns på bilden. Kram / dotter hannaforss.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Usch och fy, inge roligt när ens djur mår dåligt. Hoppas det inte är något allvarligt utan "bara" en liten höstförkylning. Vad fin byrån blev! En sån kan jag tänka mig, jättefin!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 5. Jättefin byrå! Påminner lite om min lilla i hallen, fast jag har inte den vackra spegeln.
  Stackars Ludde, då! Hoppas han kryat. Kramkram ♥

  SvaraRadera
 6. Vad fin byrån blev! Stackars Ludde ! Ha en trevlig helg.
  Anki

  SvaraRadera
 7. Verkligen en jättefin byrå :-)
  Snygg den blev när den blev vit!

  Stackars Ludde.... Hoppas det går över annars måste ni ju åka till veterinären hmmm oroligt när de små liven är sjuka ❤️❤️❤️
  Håller tummarna :-)
  Stor kram ❤️

  SvaraRadera