onsdag 17 september 2014

Städat


I går och i dag har varit städdagar. I går bytte jag sängkläder och städade övervåningen och i dag nere plus toalett och badrum.Tråkigt och tungt och kroppen värker, men så skönt när det är gjort.


Vardagsrumsbilder. Den bruna dörren vid trappan är lilltoan.


I trappan upp till övervåningen har jag satt en belysning bakom ledstången. Det är en klisterremsa, 4 meter lång med små ledlampor som man bara trycker fast. Den är köpt på Rusta.
Det blev jättebra och lyser så mysigt.

Nu ska jag göra Ludde sällskap i soffan och titta på tv.

5 kommentarer:

 1. Aha bio på söndag! Berätta sen vad du tyckte. Jag tyckte att den hade flera roliga poäng att plocka hem. Från början är det ju för eländigt för henne och taxbröst, gäddhäng o allt vad det nu var :)) Jag skrattade gott flera gånger.

  Imorgon hämtar vi hamstern om buren och grejerna hunnit komma. Här där vi bor finns bara mat och spån att köpa så buren och allt annat har vi beställt på internet. Dottern ska fylla tretton och jag tror det kommer att gå bra. Jag tänker inte ta hand om den annat än i nödfall eller om jag vill. Det är i första hand hennes ansvar. Känns kul. Hoppas vi tål den. Vi är alla allergiska mot olika saker så det är en chansning. Går det inte får vi ge bort den men vi provar iaf. Har vi tur reagerar ingen av oss.

  Nu ska jag släppa ut hönorna. Dimmigt och ruggigt ute. Sen äta lunch och iväg till en kompis en stund. Är ledig idag. Jobbar helg.

  Ha det bra idag!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Så ljust och fint i er lägenhet! Supersnyggt!
  En fiffig idé med LED-belysningen i trappan. Ha en solig dag, kram ♥

  SvaraRadera
 3. Att städa är väl inte det roligaste men det känns underbart efteråt.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ni har så fint i vardagsrummet, lugna och harmoniska färger!
  Jag har mer och mer övergivit den vita färgen, istället är det svart, grått, brunt och beige som har tagit över här hemma.
  Sov så gott!
  Kram♥

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt ni har det :-)
  Smart med led lamporna
  Jag har köpt såna o har i vitrinskåpet blev oxå görbra :-)
  Kram

  SvaraRadera