söndag 7 september 2014

Smal byrå


Vi har ju flyttat hit för mer än 4 månader sen men det känns inte som vi är i ordning ännu. Vi har varit i stugan många veckor i sommar så vi har inte fått allt på plats hemma.

I dag har Peter monterat ihop denna möbel. Det är ett skoskåp egentligen men vi ska inte förvara skor i det utan andra saker.
Ville ha en smal byrå till den lilla hallen mellan sovrummen på övervåningen. Fick inte plats med en bredare. Den här är bara 25 cm djup.  Köpt på Jysk.


Min mamma har varit på besök en stund på eftermiddan när hon var på promenad. Hon tycker det är kul när vi flyttat hit så nära henne. Nu kan hon titta in till oss utan planering.

Jag och Peter har varit och ätit pizzabuffé med våra vänner Tommy och Liz-Marie som bor i huset bredvid oss. Restaurangen är i samma hus som vi bor i.
Sen gick vi till dom och drack kaffe.
Jag måste få tjata om denna närhet till allt. Så positivt och enkelt jämfört med vårat tidigare boende utanför stan då vi alltid var tvungen att ta bilen till allt.

3 kommentarer:

 1. Jamen, visst är det, du får gärna "tjata" om det nära boendet, för jag håller med dig, det är underbart med detta enkla. Så mycket spontant det går att göra! Och det är ju det som förhöjer livskvalitén, tycker jag.
  Passande byrå! Jag köpte mig en vit byrå till hallen också, jag har bott i denna tvåan i ett år nu.
  Kram! ♥

  SvaraRadera
 2. Fin byrå :-)
  Perfekt med närheten till allt :-)
  Mysigt att kunna hitta på saker o träffa folk lätt :-D

  Ha en fin kväll!
  Kram ❤️

  SvaraRadera
 3. Förstår att det är stor skillnad för er att bo som ni gör nu!
  Tänk så mysigt att din mamma kan titta in precis när hon har lust!
  Och visst får det ta lite tid innan allt är färdigt, det blir säkert bra till slut.
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera