torsdag 6 februari 2014

På min kökshylla


Så här ser det ut just nu på min hylla i köket. Brukar byta ut saker lite då och då.


Det gamla "silver" fatet passar bra bakom ljuslyktorna. När man tänder dom lyser det vackert när ljuset speglas i fatet.
Lyktorna fick jag som premie för något år sen när jag prenumererade på en tidning.

I dag har jag gjort ett träningspass, städat toaletterna ordentligt. Har tänkt göra det hela veckan men inte ens det har jag orkat. Skönt att det är gjort nu.
Det var bra att vi tog bort badkaret. Mycket enklare att stå och duscha. Och lättare att städa badrummet blev det också. Jag gillar ju att ta ett avslappnande bad, men det gjorde jag kanske bara en gång i månaden. Fördelarna var fler än nackdelarna med att ta bort badkaret.

6 kommentarer:

 1. Fin hylla med ängel och hjärtan och jättefina ljuslyktor, liknar lite de som jag nyligen köpt, tycker om den stilen. Och så snyggt med silverfatet till! Mina står på ett fat som liknar silver.
  Kul med lite tips!
  Kram och ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint!
  Vi hade badkar när barnen var små men sen åkte det ut. Visst var det skönt med ett varmt bad ibland men så mycket mer praktiskt utan.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad flitig du har varit idag :-)
  Det är en riktigt skön känsla när man fått gjort ngt som legat över en ett längre tag :-)

  Vad fint du har på hyllan :-)

  Hoppas du får en riktigt bra kväll!
  kram

  SvaraRadera
 4. Vi har kvar vårt badkar, bra att ha när hunden ska schamponeras. Så härligt att du är lite piggare. Vilka fina ljuslyktor! Här får vi sitta inne över helgen, men äldste sonen kommer så då planerar vi att ta en tur in till stan och handla. Hoppas du får en fin helg!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 5. vad fint du har på din kökshylla :) och det är roligt att ändra lite ibland, då blir det ju som nytt och man gläds lite extra åt det nya
  vi har badkar i badrummet och så har vi en dusch nere i källaren, alldeles utanför bastun, då är det bara att välja vilket man vill, jag använder badkaret till vovvarna, ställer en balja i badkaret när jag ska tvätta av dem
  Sv: tänk att Ludde har sådan stenkoll på det som är i tv :) vad roligt, jo, Nemo och Sluggo kan också titta på djur i tv:n men det är liksom inte så att de har stenkoll
  ha en fin fredag
  kramar <3

  SvaraRadera
 6. Å vad kul, du och jag har precis lika ljuslyktor :)
  Alltid skönt när man har städat undan, då kan man bara njuta sedan♥
  Kramen vännen♥

  SvaraRadera