fredag 4 februari 2011

Bok och sockerkaka

Jag har läst boken Svinalängorna. Har inte läst den tidigare när den kom ut. Men nu när den blev aktuell som film så blev jag intresserad. Vill gärna se filmen när den kommer hit. I boken handlar det om en flickas uppväxt , men i filmen verkar det handla om när hon är vuxen också, så den är nog inte exakt som boken.(som för övrigt var bra och lättläst)

I dag har jag bakat en sockerkaka, som jag nyss åt av till kaffet. Gott!

5 kommentarer:

  1. Sockerkaka är faktiskt underskattad nuförtiden! Istället ska det vara typ cupcakes, men en nybakad gammal hederlig sockerkaka är oslagbar:)

    Hoppas du har en fin fredag där uppe i norr!
    Kram♥

    SvaraRadera
  2. Behändligt med socker kaka, och gott är det oxå :)
    Önskar dig en fin Fredgaskväll!
    Kramen!

    SvaraRadera
  3. va kul att hitta din blogg :) alla vuxna (ja nu är ju också vi vuxna men alla ni VUXNA, alltså våra föräldrar och liknande) brukar ju säga att nu har vi blivit så stora och börjat skaffa barn och hus osv, men ni VUXNA har ju blivit ungdomliga ni också och bloggar och har er :) det är jätte roligt att läsa.. Fint har ni gjort i huset också.

    SvaraRadera
  4. Hej Maria!
    Vilken underbar sida du har. Kul att du har börjat med det. Jag älskar sockerkaka men vi äter mycket gi. Men jag köpte 2 st semlor och det var mmm Blodtrycket har faktiskt gått ner tror jag att för jag har ändrat maten och rör på mig mycket. vad fint skåpet blev när man målar om. Här i linghem har vi en som målar möbler i vit. Jag ska lämna in bord och stolar som vi har efter Britta som hon ska måla vit.
    Jag har inte läst boken.kram till dig

    SvaraRadera
  5. jag blev nyfiken på boken:))gott med sockerkaka,jag testade att göra currykaka........blev ganska god faktiskt.(vanlig sockerkakssmet + 3 msk. curry)

    kramar

    SvaraRadera