onsdag 23 november 2011

LamptjorvI  dag har jag tagit fram några julsaker . Pyntar inte så mycket till advent . Huvudsaken ljusstakarna och stjärnorna är på plats . Tomtarna kan vänta ett  tag .
Varför är det likadant varje år , när jag tar fram ljusstakarna så är det alltid något tjorv med lamporna . Dom fungerar när dom packas undan och fungerar inte när man tar fram dom igen .
Jag vet inte hur många lampor jag skruvat ur och i fram och tillbaka . Det konstiga var att när ljusstaken som ska vara i köket lyste till slut och jag flyttade den till fönsterbänken slutade den att fungera .
Så jag gav upp . Måste köpa mer lampor .

Hjärtat på bilden har jag haft ute på dörren men tog in det för att jag hängt en krans där nu .
Hängde det i hallen och det doftar så gott av nejlikor som är lindade runt hjärtat  med små pärlor . Jag har köpt det förra året men det luktar ännu .

10 kommentarer:

 1. Jag höll på med en ljusstake idag som inte fungerade, till slut så fick jag ordning på allt. Men det är sant det du skriver, det är alltid samma strul varje år!
  Kram♥

  SvaraRadera
 2. Vilket fint hjärta. Vad härligt att det doftar,,,, en doft av jul :-)

  Ja dessa lampor :-( Jag ska börja plocka fram mitt imorgon, maken har burit ner lådan från vinden. Det blir bara ljusstakar & stjärnor, resten tar jag längre fram precis som du :-)

  Ja visst är det lurigt med "vår" sjukdom/jukdomar. Man kan vara helt säker på att bli sjuk.. typ förkylning, influensa... & så öär det "bara" kroppen som bråkar... & när det väl smäller till så tar det en evighet att bli frisk... :-/

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja du, dessa evinnerliga lampor, jag har kollat våra ljusstakar o som tur är så är det bara en ljusstake som inte lyser, sååååå det blir till att inhandla några nya små lampor;))

  kramizzzzz

  SvaraRadera
 4. ja visst är det konstigt att det alltid är något som inte fungerar när man tar fram adventssakerna igen
  kramar

  SvaraRadera
 5. Håller med dig om dessa lampor. Likadant varje år???
  Tänk om man kunde kolla dessa någon vecka innan man ska ställa fram dom, vad klok man skulle vara :)
  Kramen♥godnatt

  SvaraRadera
 6. samma här med dessa lampor,köpte 9 lampor.....har bara fått igång en ljusstake:))tjusigt hjärta/kramar från kusten

  SvaraRadera
 7. Det är gulligt med hjärtan,jag gillar oxå det:)Vad bra att du satt fram julen i fönstrena,dit har inte jag hunnit än.Vi pyntar inte heller så mycket,mer förr.Man har i fönstrena och lite myspys här och där,julgran och massor av ljus.Granen kommer fram sist.Inte kul med lamptjorv,jag brukar "bunkra"upp med lampor innan så man har.Du får ge dig ut på lampköp:)Kram:)

  SvaraRadera
 8. Ja då far jag som du med lamporna...hur svårt kan det vara för dom att bara funka?!
  Men jag sätter upp allt utom granen till första advent :)
  Vilket sött hjärta, otroligt att det doftar ännu!
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 9. Fint hjärta. Ingen julstämning här ännu...
  Kram

  SvaraRadera
 10. Fint hjärta! Trevligt att det fortfarande doftar! Tog fram adventsljusstakarna idag och har testtänt dem - funkade! än så länge...;) Ha det så bra! Kram Maria

  SvaraRadera